Purematching

Purematching voorspelt de persoonlijke klik in een zakelijke relatie. Door middel van een match op basis van persoonlijke vragen over jou en je ideale collega.

De vraag
Jac Sandberg werkt als product realisator en heeft samen met Sandra Been, secretaresse intermediair, een uniek concept ontwikkeld waarbij een sollicitatie niet meer (alleen) gebaseerd is op harde feiten, maar juist de nadruk legt op de 'zachte' kant van de samenwerking; de persoonlijke klik. Een door de Vrije Universiteit ontwikkeld algoritme is de basis voor dit nieuwe project. Slite is gevraagd om de identiteit en de website te ontwikkelen.

De aanpak
Met een klein team een dergelijk project opzetten is een uitdaging. Mede door de vele concurrentie en keuzes in uitwerking en strategie. Er is gestart met een basiswebsite waarbij helderheid in werking en vormgeving essentieel was. De website is het hart van het project, en moet dus optimaal werken. Iedereen een eigen account met eigen voorkeuren werd hiervoor de basis. Qua vormgeving is er gekozen voor een zakelijke en strakke huisstijl welke geschikt is voor diverse platformen en media.

Het resultaat
De basiswebsite is na de start al snel uitgebreid met diverse nieuwe functionaliteiten waardoor het gebruikersgemak is gegroeid en de logica is vergroot. Er zijn inmiddels vele succesverhalen van gebruikers met een nieuwe baan of met nieuw personeel die zonder deze tool nooit gevonden waren.

Registreren bij Purematching is nu nog gratis en kan via de website www.purematching.com.